Delikatessfabriken Delikatessfabriken

Kvalité och mervärde

Vi tänker på dig.
Delikatessfabrikens delikatesser innehåller 100% rapsolja som bland annat består av Omega 3-fettsyror som är bra för vår hälsa. Det har för oss varit ett naturligt val att från början inte använda smakförstärkare och dåligt fett i form av transfetter. Vi väljer istället att satsa på en naturligt god färskvara av allra högsta kvalité, utan transfetter och smakförstärkare.
Vi tänker på dig, därför är våra produkter naturligt fria från både laktos och gluten! Förutom allt detta vill vi heller inte bidra till den onaturliga teknik och utveckling som gentiskt modifierade organismer (GMO) innebär. Alla våra produkter är GMO-fria! Vi ser till våra kunders bästa, därför är Delikatessfabrikens produkter naturligt framställda i ordens rätta bemärkelse!

Läs mer här!

Kvalité & mervärde
Vi tillverkar produkter där den goda smaken och höga kvalitén står i centrum. Därför är vi väldigt noga med valet av råvaror, vi ser inte alltid till priset utan varje råvara skall i sig bidra till att höja kvalitén på våra produkter. Det är viktigt för oss att våra produkter smakar bra.

Vi använder färsk pastöriserad äggula i tillverkningen av Bearnaisesås. Den ska därför inte värmas då det finns risk för att äggulan koagulerar och såsen därmed separerar. Såsen skall därför serveras kalla alternativt rumstempererad för att smaken skall upplevas tillfullo

Naturligt fria från gluten och laktos
Våra produkter är fria från laktos, mjölkproteiner och gluten. Vi tillverkar våra produkter på en bas av rapsolja. Rapsoljan är en av världens viktigaste vegetabiliska oljor. Den har hög halt enkelomättade (63%) och fleromättade fetter (30%). Halten mättade fettsyror är låg, endast ca 7%.

Den rapsolja vi använder i produktionen är framtagen av raps till 100%, den är ej extraherad vilket innebär att det inte används några som helst kemikalier vid framställningen. Oljan pressas enligt gammeldags raffineringsförfarande. Rapsoljan är fri från transfetter och dess fettsammansättning är bättre än exempelvis olivoljan.  Delikatessfabriken – Hantverksgatan 2 – 942 95 Vidsel – 0929 300 80 – Press | Admin