Delikatessfabriken Delikatessfabriken

Delikatessfabriken

Ett företag från Norrbotten
Delikatessfabriken är ett familjeföretag som grundades 1999. Företaget har sitt säte i Vidsel, Älvsby kommun i Norrbotten. Vidsel ligger vid foten av den mäktiga Storforsen (Europas högsta obundna vattenfall). Företaget har sedan starten 1999 haft en stark utveckling och ser en fortsatt expansion både med en ökad och utvidgad marknad.

Kvalité & mervärde
Företagets affärsidé är att till högsta möjliga kvalité tillverka kalla såser och dressingar med hänsyn taget till kundernas krav på pris och hållbarhet. Detta skall utmynna i mervärde för konsumenten. Vår ledstjärna är kvalité och smak. Det skall vara njutbart, roligt och framförallt trevligt att äta. Att få umgås med sina vänner vid en öppen eld eller vid ett dukat bord är äkta matglädje. Vi tycker att våra produkter lever upp till dessa mervärden. Delikatessfabriken är idag ett starkt etablerat varumärke bland konsumenterna i Norrland och har tagit en naturlig plats vid norrlänningens matbord och lägereld.

Vision
Vår vision är att bli ett förstahandsval för konsumenten när det gäller kvalitetssåser och dressingar. Vi har idag butikstäckning i Norrland, vår målsättning är att etablera våra produkter rikstäckande.

matsack  Delikatessfabriken – Hantverksgatan 2 – 942 95 Vidsel – 0929 300 80 – Press | Admin